Comming soon...an vooruitzichten voor 2021

all about automation 2020

We zijn al vele jaren blij met onze robuuste sensoren. Toch heeft het buitengewone jaar 2020 ons genadeloos laten zien dat digitalisering en intelligente elektronische systemen een steeds grotere plaats innemen in het dagelijks leven. Daarom zullen we onze productportefeuille in 2021 een intelligente en innovatieve make-over geven.
Met de creatieve ideeën van onze elektronica-ontwikkelingsafdeling zijn wij van mening dat wij uitstekend zijn toegerust voor deze stap. Zo zullen de beproefde meetsystemen in de toekomst ook beschikbaar zijn met geavanceerde dataloggermodules en communicatie-interfaces.
Wees nieuwsgierig naar het komende jaar!

meer

The new adventure of the Pistenkuh

De reis naar Karelië is nog niet zo lang geleden en de twee off-road experts Burkhard en Sabine koch zijn weer sinds mei in Siberië. De route langs de Trans-Siberische spoorweg naar Mongolië en Pamir-gebergte is al uitgestippeld. Voor is dit een uitstekende mogelijkheid om onze sensoren te testen onder extreme omstandigheden. Sinds 2007 werkt promesstec samen met de twee globetrotters en voorziet de voertuigen van sensoren voor de extreme expedities. Onze sensoren hebben tochten door Afrika, Australië en Europa zonder enkele storing uitgevoerd. De truck werd blootgesteld aan zandstormen in Afrika, hoge temperaturen in Australië, modder in Rusland. Ondanks deze omstandigheden heeft de technologie van promesstec het goed doorstaan. Toen wij gevraagd hadden of de sensoren vervangen moesten worden voor die nieuwe reis kwam er een kort en bondig antwoord:

"... dat is niet nodig. Het werkt 100%, en is vanpromesstec... "

Wij zijn blij met de goede samenwerking en wensen jullie een goede reis! Promesstec maakt robuust.

naar de homepage
pistenkuh.de
pistenkuh.de
pistenkuh.de

Foto © www.pistenkuh.de

Akkoord

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat cookies worden ingesteld Meer informatie