pmt-konfigtool

De pmtKonfigTool is een Windows-applicatie voor de parametrering en configuratie van meerdere Promesstec-apparaten. Hiertoe behoren vooral meetomvormers, displays en sensoren. Om een ​​verbinding tussen de pc en een Promesstec-apparaat tot stand te brengen, heeft u doorgaans alleen een USB-C-kabel nodig (geen extra adapters of interface-converters). Naast parametrering kunnen meetwaarden ook realtime worden uitgelezen.

Vereist: PC met USB-interface/USB-C-kabel

Producten: UDA 55, WTR 110-, WTR 120-, WTR 130- met DMU100, WTR 310-, WTR 320-, WTR 330- met DMU100, WTR 190-, WTR 230- met DMU50, MUFG- met DMU50, WTR 620 , WTR630

software
pistenkuh.de
pistenkuh.de
pistenkuh.de

UREG Software

De universele PID-regelaars van promesstec kunnen zowel via knoppen als via de bijbehorende Windows-applicatie UREG Config worden geparametreerd. Bovendien kan de actuele apparaatconfiguratie op de pc worden uitgelezen en opgeslagen. Voor de verbinding tussen pc en besturing is de bijbehorende interface-adapter nodig.

Vereist: PC met USB-interface/interface-adapter UREG-controller naar PC RS232

Producten: UREG 50, UREG 200

software

pmt-tool UMU 500

Naast knoppen beschikt de UMU 500 van promesstec ook over een micro-USB-interface. Met de PM-tool kan de universele zender worden geparametreerd. Bovendien kan de actuele apparaatconfiguratie op de pc worden gelezen en opgeslagen.

Vereist: PC met USB-interface/micro-USB

Producten: UMU 500

software

PPR 500 Software

Met de Historische Viewer kan de apparaatconfiguratie van de PPR 500 worden gelezen en gewijzigd. De opgeslagen meetwaarden van de datalogger kunnen bovendien via de Windows-applicatie worden uitgelezen, weergegeven en bewerkt. De gegevensoverdracht tussen de applicatie en de datalogger vindt plaats via een Ethernet-interface of via een verwijderbaar opslagmedium (USB-stick of SD-kaart). Als alternatief kan de configuratie van de PPR 500 ook via het touchscreen worden gewijzigd.

Vereist: PC met USB-interface/SD-kaartsleuf of Ethernet-interface/USB-stick/SD-kaart of Ethernet-kabel

Producten: PPR 500

software
pistenkuh.de
pistenkuh.de
pistenkuh.de

Touchpanel software

De touchpanels van promesstec GmbH worden via Panel Studio geconfigureerd. Met het programma kunt u niet alleen visualisaties maken en bewerken, maar ook de interfaces configureren. De Historische Viewer wordt gebruikt om gelogde gegevens te lezen. De gegevensoverdracht tussen de pc en een touchpanel vindt plaats via een Ethernet-interface of via een verwijderbaar opslagmedium (USB-stick of SD-kaart).

Vereist: PC met USB-interface/SD-kaartsleuf of Ethernet-interface/USB-stick/SD-kaart of Ethernet-kabel

Producten: TSP 450, TSP 750, TSP 1050, TSP 1550

software

© promesstec GmbH | Niedersachsenstr. 4 | 48465 Schüttorf
Tel.: +49 5923 90229 0 | Fax: +49 5923 90229 29 | E-Mail: office@promesstec.com
Imprint Privacy policy
Akkoord

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat cookies worden ingesteld Meer informatie